Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 02-08 Ağustos 2021 tarihleri arasında III. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Yaz Okulunu pandemi şartları sebebiyle, uzaktan öğretim şeklinde düzenlemiştir. Yaz okulumuzun yoğunlaştırılmış programı Kerim Vakfının desteğiyle hazırlanmıştır.

Kapanış Paneli, Yaz Okulu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cangüzel Güner Zülfikar’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir. Panel, Dr. Öğr. Üyesi Cangüzel Güner Zülfikar, Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Cemalnur Sargut ve Üsküdar Üniversitesi Üst Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın açılış konuşmalarıyla başlayacaktır. Panel, Prof. Dr. Emine Yeniterzi, Prof. Dr. Reşat Öngören, Prof. Dr. Carl W. Ernst, Prof. Dr. Yasmin Saikia, Doç. Dr. Rick Colby, Doç. Dr. Mamarame Seck, Doç. Dr. Tehseen Thaver, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Güldütuna, Dr. Öğr. Üyesi Omneya Ayad, ve Dr. Arzu Eylül Yalçınkaya katılımlarıyla sürecektir.

Panel sonunda Prof. Dr. Vasfi Emre Ömürlü yönetiminde 2021 Yaz Okulu Lâ Edrî Tasavvuf Mûsikîsi Konseri gerçekleştirilecektir.

III. Uluslararası Tasavvuf Araştırmaları Yaz Okulu Kapanış Paneli Youtube üzerinden Canlı Yayınlanacaktır

***Sempozyum Canlı yayını, Nefes Yayınevi A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir.

Etkinlik Kaydı