“Meşkûre Sargut Hatırasına” Programı 1. Bölüm “Sâmiha Ayverdi Paneli”

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü, Kerim Vakfı ve Türk Kadınları Kültür Derneği ile ortaklaşa olarak, 10 Şubat 2019 Pazar günü “Meşkûre Sargut Hatırasına” başlıklı program kapsamında Sâmiha Ayverdi konulu Panel ve Vefatının 20. Yılında Safer Efendi konulu anma programını düzenleyecektir.

Programın, öğleden önce yapılacak olan birinci bölümünde Sâmiha Ayverdi Paneli yer alıyor. Panel saat 09.30’da başlayacak. Prof. Dr. Emine Yeniterzi yönetimindeki panelin konuşmacıları Doç. Dr. Zeyneb Çağlıyan İçener, Sadık Yalsızuçanlar ve İnci Palsay.

I. Bölüm

Sâmiha Ayverdi Paneli

10 Şubat 2019 Pazar

09.30-12.00

09.30 – 10.00     Açılış Konuşmaları

10.00 -12.00      Panel

Moderatör

Emine Yeniterzi

Konuşmacılar

Zeyneb Çağlıyan İçener

Sadık Yalsızuçanlar

İnci Palsay

Sempozyum internet üzerinden canlı olarak izlenebilecektir.

Tarih: 10 Şubat 2019
Saat: 14:00 – 16.00
Yer: Üsküdar Üniversitesi, Nermin Tarhan Salonu

**Sempozyum canlı yayını, Nefes Yayınevi A. Ş. ve Üsküdar Üniversitesi tarafından gerçekleştirilmektedir.

Fotoğraf Albümü

Vatan Ana - Samiha Ayverdi
Cemâlnur Sargut - “Meşkûre Sargut Hatırasına” Programı - Sâmiha Ayverdi Paneli - Açılış Konuşması
“Meşkûre Sargut Hatırasına” Programı 1.Bölüm - Sâmiha Ayverdi Paneli